Muizenorentocht in de Zwarte Beek vallei Zelem

Wandelclub de Dragonders hield zaterdag 31 maart de tweede uitgave de Muizenorentocht. Vertrek in het parochiezaal van Zelem. Heel wat vroege wandelaars hadden reeds de inschrijvingstafel gepasseerd. Het was een mooi wandelweer om de Zwarte Beek vallei te verkennen.

zelem 2018 025

Vrij vlug wandel je in het natuurgebied de Zwarte Beek vallei. Je wandelt door de uitgestippelde wandelwegeltjes en de prachtige verzichten. Na een beetje stappen nader je de bossen van Hees. Het bebost wandelgebied dat aansluit op het natuurreservaat de Zwarte Beek vallei.

Stilaan bereikte je het centrum van Zelem. Maar eerst wandel je langs een schanskapel Onze-Lieve- Vrouw van zeven weeën. Het is de grootste kapel uit de kapellenroute van Zelem.

zelem 2018 048

Geef een reactie