Genieten van winterwonderland in Pitztal

Het Oostenrijkse Tirol is een geliefde vakantie- en wandelbestemming. Ook de leden van Wandelsport Vlaanderen vzw weten deze regio te waarderen. Ieder jaar worden diverse wandelreizen naar Tirol voorzien, ditmaal stond een 8-daagse wondermooie en verzorgde wandelwinterreis naar Pitztal op het programma.

Het prachtige Arzlerhof hotel, gelegen op een zonnig plateau van het Pitztalgebergte is een geliefde bestemming. De deelnemende wandelaars genoten volop van prachtige groepswandelingen in de sneeuw, verkenden de Hochzeiger met de kabelliften en maakten zelfs gebruik van sneeuwraketten. Een unieke ervaring voor menig wandelaar.

Meer info over de wandelreizen van Wandelsport Vlaanderen vzw en partners, vind je hier.

About the author

%d bloggers liken dit: