WalkOn Zomervibes

Heb je nog geen zomerplannen en wil je er graag eens tussenuit? Dan zijn de WalkOn Zomervibes misschien wel iets voor jou. Wandelsport Vlaanderen vzw en Vayamundo slaan deze zomer de handen in elkaar en verwelkomen jullie graag in het vakantiedomein Vayamundo Houffalize.

De gasten kunnen er genieten van de mooie streek en ook dagelijks deelnemen aan geplande en begeleide wandeltochten. Elke dag (uitgezonderd op zaterdag) is er een wandelaanbod voor de recreatieve en geoefende wandelaar. Ook aan de kleinsten is er gedacht, met een leuke kidswandeling. Heb je zin in een actief weekje Ardennen, twijfel niet langer!

Meer info & boekingen: http://www.wandelsportvlaanderen.be, +32(0)16/502 222 (Vayamundo Travel) of online@maretours.be Nog slechts enkele kamers beschikbaar.

© Foto’s: Frans Deflem

About the author

%d