10de Wandelvierdaagse ’t Gooi in Nederland.

Van 20 tot 23 juni 2018 was er een speciale jubileumeditie, voor ’t Gooi. Een prachtige groene natuur gelegen in Laren en omgeving, vlakbij Hilversum. Een kleinschalige rustige wandelvierdaagse, maar met een zeer goede organisatie. En de mooiste parcours in ’t Gooi stonden open voor de 1730 wandelaars tijdens deze vierdaagse.

Dit jaar waren er 50 wandelende Belgen, enkele jaren terug, een viertal… Dus allen welkom in 2019. Men kon een keuze maken uit 10 – 20 – 30 of 40 km, en per dag inschrijven kon eveneens. Overnachten in het hotel De Witte Bergen met een speciaal wandelarrangement, dit was super! Een aanrader.

 

De tochten waren stuk voor stuk pareltjes, en zeer gevarieerd. Proficiat aan de parcoursmeester en de bepijlers die vroeg uit de veren moesten iedere dag.

Dag 1 was de Bosroute met het kasteel Groeneveld als blikvanger. Ook de rustpost Theehuis ’t Hoog erf, was gezellig en tof. Op dag 2 kregen we de Buitenplaatsenroute, met het Goois Natuurreservaat als hoogtepunt. Dag 3 met de Polderroute en dag 4 met de Gooimeerroute waren prachtig, met veel schapen, alsook het landgoed Larenberg. Super genieten was het!

Het is een aanrader voor alle wandelaars die houden van prachtige unieke natuur en heel wat variatie. Een gemoedelijke sfeer, met een vleugje rust.  Je bent zeker welkom bij onze buren… Top 4 daagse, zeker eens doen. Zie :  http://www.wandelvierdaagsehetgooi.nl

Klik hier voor de volledige fotoreportage Dag 1

Klik hier voor de volledige fotoreportage Dag 2

Klik hier voor de volledige fotoreportage Dag 3

Klik hier voor de volledige fotoreportage Dag 4