Aankomst : te voet van Vayamundo Oostende naar Vayamundo Houffalize

Op zaterdag 25 augustus 2018, in de namiddag stonden we in het dorp van Houffalize alle Extreme Challenge stappers op te wachten, met vele sympathisanten met een erehaag. Het bestuur van Wandelsport Vlaanderen, de directie van Vayamundo Oostende en Houffalize, stonden er allen paraat. Een hartelijke verwelkoming werd het zeker.

Ontroerd en voldaan stapten we allen gezamenlijk (met vlag en wimpel van alle deelnemende nationaliteiten) naar het vakantiecentrum Vayamundo Houffalize. Daar werden ze feestelijk onthaald, met de plaatselijke jachthoornblazers.

Vele verhalen, ervaringen, jezelf tegenkomen, je grenzen verleggen op alle gebied… we luisterden geboeid. Proficiat, aan de 72 moedige stappers. En geniet van de wellness, en het lekkere eten, dat werd aangeboden in dit vakantiecentrum Vayamundo Houffalize. Zeker een vakantie- of weekendverblijf waard voor groot en klein. Ook een dankjewel aan alle vrijwillige medewerkers, en organisatoren voor deze eerste Extreme Challenge. Alleen maar lof gehoord over de gehele organisatie. Stappen voor een betere wereld, zeker weten.

About the author

%d bloggers liken dit: