30e Stoomtuigwandeling

Het belooft vandaag een mooie dag te worden in Gits. De zon schijnt al volop en er is lichte mist. Er hangen reeds enkele luchtballonnen in de omgeving. Gits organiseert voor de 30e maal hun Stoomtuigwandeling. Deze vertrekt vanuit Ogierlande in Gits. Vandaag vertrek ik en kies voor de lus van de 15 km. Langs de weg kan je zien dat verschillende groentevelden zich wat hebben herpakt met de regen, net zoals de wandelaars die het zonnetje gezien hebben. Iedereen is welgezind en zelfs de hondjes gaan mee op stap.

Na een kleine 5 km kom ik aan in de rustpost, deze zit al goed vol. Na wat sfeerfoto’s en een drankje kan ik weer op stap om de volgende lus af te leggen. Onderweg kan je  de Hoogleedse watertoren zien staan en ook een veld met knolselder, we zitten dan ook in de streek van de groenten. Geniet mee van enkele sfeerbeelden.

Klik hier voor de volledige fotoreportage (Patrick Olivier)