Laat je inspireren op de Wandelbeurs

Nog 3 dagen slapen en het is zover: de eerste Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen vzw. De federatie verheugt zich erop om jullie op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 te verwelkomen samen met meer dan 60 exposanten. We hopen op een echt wandelfeest.

Wat mag je verwachten? Commerciële standhouders die hun wandelingen, wandelmogelijkheden, wandeluitrusting, wandelaccessoires, wandelkaarten, wandelvakanties en nog veel meer aan jullie voorstellen. Een gepassioneerd wandelaar vindt hier alles wat nodig is en kan veel inspiratie opdoen voor een volgende (reis)uitstap. De volledige lijst met exposanten vind je op www.wandelbeurs.be.

Daarnaast worden tal van workshops en lezingen aangeboden op zaterdag en zondag. Op het uur zal telkens een andere spreker aan bod komen.

En als je even genoeg hebt van het slenteren tussen de standen, kan je altijd nog even naar buiten voor een korte, uitgepijlde wandeling van 4 km of zelfs binnen voor een korte omloop op het Blote Voetenpad.

Dus zak zeker af naar de Nekkerhal in Mechelen op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 tussen 9u en 18u.

Tot dan!

About the author

%d bloggers liken dit: