Geslaagde 1ste wandelbeurs in Mechelen

Wandelsport Vlaanderen vzw kan tevreden terugblikken op het afgelopen weekend. We kunnen spreken van een geslaagde Wandelbeurs. Meer dan 4000 mensen bezochten zaterdag 29 en zondag 30 september de Wandelbeurs in Nekkerhal te Mechelen en daarenboven wandelden nog eens een 1000-tal deelnemers op zondagmorgen mee met de Refugee Walk.

Een mooie beurs met veel interessante standen en workshops, dat hoorden we vooral in de wandelgangen. Vele wandelaars hadden het naar hun zin en keerden huiswaarts met tal van flyers en folders en sommige zelfs met een nieuw paar wandelschoenen of een geboekte wandelreis.

Na sluitingstijd op zaterdagavond mocht Wandelsport Vlaanderen maar liefst meer dan 600 clubbestuurders en partners ontvangen voor een huldiging in stijl met toespraken van o.a. voorzitter Jef Joosten, Algemeen Directeur Sport Vlaanderen Paul Rowe en Kabinetschef van Kris Peeters. Bestuursleden met een jarenlange inzet staat van verdienste (40-45 jaar of 35 jaar) werden terecht eventjes in de bloemetjes gezet. De huldigingen werden gezellig afgesloten met een drankje en hapje voor alle (beurs)partners, bestuursleden en personeelsleden.

Wandelsport Vlaanderen vzw dankt graag alle partners en helpende handen die van deze eerste editie een groot succes maakten. Ook niet te vergeten de vele aanwezigen die een bezoekje brachten aan de Wandelbeurs. Op naar volgend jaar?!

Foto’s wandelbeurs (Stefaan Bailleur)
Foto’s wandelbeurs (Frans Deflem)

Foto’s huldiging en receptie (Denise Dubois / Stefaan Bailleur)
Foto’s receptie (Frans Deflem)

About the author

%d bloggers liken dit: