Halloweentocht in gietende regen

De Spoetnikstappers hebben er alles aan gedaan om een prachtig parcours uit te stippelen, maar de weergoden stonden niet aan hun kant. Een prachtig natuurgebied in de duinen bracht de wandelaars naar de zeedijk.

Op de zeedijk worden de wandelaars vooral geteisterd door wind en opwaaiend zand. Het zicht op zee maakt veel goed. Prachtige wolken en schuimkoppen door brekende golven, mooi! Middelkerke is de stripgemeente van de kust. Naast de beelden van striphelden op de zeedijk zijn er nu ook stripmuren te ontdekken.

Net voor de ingang van het Gemeentepark begint het te regenen, niet zomaar een bui maar gietende regen. Het blijft flink regenen met af en toe een hagelbui, niet zo aangenaam allemaal en het fototoestel gaat de tas in.
Spijtig voor de organisatoren die hun mooie wandeltocht in het water zien vallen, maar aan het weer valt niets te doen.

Klik hier voor de fotoreportage (Josiane Questroy)