Strijd tegen zwerfvuil

Stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is al jaren het motto achter WalkOn. Samen met Mooimakers gaan Vayamundo en Wandelsport Vlaanderen vzw dit jaar de strijd aan tegen zwerfvuil en sluikstorten. Wil jij ook je steentje bijdragen? Twijfel niet en word mooimaker!

Op iedereen WalkOn-wandeling kun je je aan de WalkOn-infostand aanmelden als mooimaker. Er hangen geen harde eisen of verplichtingen aan vast. Het fijne is dat je alleen tijdens het wandelen een stukje van de wandelomlopen helpt opruimen. Vraag aan de WalkOn-infostand je grijper in bruikleen en een speciaal afvalzakje en je kan zo beginnen opruimen. Bij je terugkomst in de startlocatie kan je je volle zakje zwerfafval kwijt en beloont Mooimakers je met een leuke gadget (na teruggave van de grijper). Gooi tijdens de wandelingen zelf geen afval weg, hoe klein ook.

SELFIEWEDSTRIJD

Engageer je om samen met Mooimakers, Vayamundo & Wandelsport Vlaanderen vzw de strijd aan te gaan tegen zwerfvuil en sluikstorten! Neem op de WalkOn-wandelingen je  ludieke ZWERFVUIL-SELFIE en post hem op de WALKON facebookpagina.  Maandelijks wordt de leukste Zwerfvuil-selfie beloond met een extra prijsje.

Voor meer info over deze actie, klik hier