20ste Uitreiking Vierkunststedentrofee 2018

Na een deugddoende groene wandeling door Gentbrugge, bij wandelclub Florastappers Gent, was er in de Vierde Zaal te Gentbrugge een receptie en uitreiking van de Vierkunststedentrofee 2018.

De Vierkunststedentochten werden georganiseerd door de volgende wandelclubs : De Frisse Stappers Brugge, (dit was voor hun, de allerlaatste tocht. Bedankt voor de vele mooie wandelingen.), Hanske de Krijger Oudenaarde, WSK Marke en Florastappers Gent. De clubs die op drie van de vier tochten, met minstens 10 verschillende deelnemers aanwezig waren, kwamen in aanmerking. De beste vertegenwoordigde clubs (19) kregen een uniek Vierkunststeden geschenk, een daverend applaus en mooie woorden.

DSC02122

Dhr. Gerard Devlieger, voorzitter van de Vierkunststedentrofee en van wandelclub Florastappers Gent, hield een gelegenheidstoespraak, een welkom en dankwoord voor alle aanwezige clubs. Schepen van Sport Gent, Mevr. Sofie Bracke, bracht eveneens een dankwoordje. Dhr. Jef Joosten, voorzitter van Wandelsport Vlaanderen gaf een woordje uitleg voor alle genodigden. Veel lof en felicitaties, vanuit Wandelsport Vlaanderen (ondervoorzitter dhr Johan Molenberghs was eveneens aanwezig), voor de vier organiserende clubs, voor hun inzet en de fenomenale cityparcours in een gezellige kerstsfeer. Christophe Peeters, gemeenteraadslid en tevens Florastapper Gent, kon de woorden van de vorige sprekers alleen maar bevestigen. Een natje en lekkere gezonde zelfgemaakte hapjes werden dit jaar aangeboden door wandelclub Florastappers Gent. Bedankt aan de “Flora-chefs”. Aan allen proficiat en tot de volgende Vierkunstedentochten in 2019. Allen Welkom!

Bekijk de fotoreportage van Frans Deflem

Meer info vind je op www.vierkunststedentrofee.be

About the author

%d bloggers liken dit: