Trailwalk.be

Wandelen is populairder dan ooit en wordt al langer dan vandaag niet meer bestempeld als oudbollig. Meer en meer vinden ‘jongeren’ of laten we het de nieuwe generatie wandelaars noemen, de weg naar het wandelcircuit. Daarom riep Wandelsport Vlaanderen vzw het platform Trailwalk.be in het leven. Het platform staat voor een resem uitdagende, avontuurlijke wandelchallenges.

Wat is Trailwalk.be?

Trailwalk.be is een online platform, waar je wandelingen volgens een bepaalde categorie kan opzoeken. Het opzet is om een zo ruim mogelijk ­wandelaanbod samen te stellen in vier categorieën.

  • Challenge is een echte uitdaging waarin je je grenzen kan verleggen. De tocht is minimaal een afstand van 60 km (of 55 km met minstens 750 hoogte­meters).
  • Nature Walks brengen je door de prachtige natuur en geven je de kans om tot rust te komen en te ontspannen. Tijdens je wandeling geniet je van ­bossen, weilanden, heuvels, polders, strand,… Het streefdoel is om voor 80% op onverharde paden te wandelen.
  • Onder Family stellen de familiewandelingen het gezin centraal. De afstanden zijn kort en toegankelijk voor kinderwagens. De nadruk ligt op beleving voor kinderen, zoals een leuke wandeling die volledig is opgebouwd volgens de leefwereld van kinderen of een kidsdorp met leuke activiteiten.
  • Experience draait om totaalbeleving, een concept.

Meer info vind je op www.trailwalk.be of op de Facebook-pagina

About the author

%d bloggers liken dit: