Aftellen tot Vlaanderen Wandelt

Het grootste wandelevenement Vlaanderen Wandelt staat weer voor de deur. Op zondag 28 april 2019 trekken alle wandelliefhebbers massaal de wandelschoenen aan in Puurs-Sint-Amands en Roeselare. Aspergegemeente Puurs, parel van Klein-Brabant en Rodenbachstad Roeselare – letterlijk en figuurlijk – het hart van West-Vlaanderen hebben genoeg troeven in huis om Vlaanderen Wandelt tot een succesrijk wandelevenement te laten uitgroeien.  Noteer de datum (zondag 28 april) alvast in je agenda, want dit groots wandelevenement wil je niet missen.

Wat hebben Roeselare en Puurs-Sint-Amands aan te bieden?

Roeselare 

In de Rodenbachstad Roeselare – letterlijk en figuurlijk – het kloppende hart van West-Vlaanderen valt heel wat te beleven. Je komt op idyllische plekjes, geniet van mooie landschapsgezichten en ontdek allerlei toeristische trekpleisters. Onderweg ontdek je de verborgen natuurparels in de stad, maak je kennis met KOERS (het museum van de wielersport) en het natuurdomein ‘ de Kleiputten’.

 • Omlopen: 5 – 8 – 10 – 14 – 22 – 26 & 31 km
 • Start- & eindlocatie: Expo hallen – Diksmuidsesteenweg 400 – 8800 Roeselare
 • Meer info: www.vlaanderenwandelt.be

  Deze diashow vereist JavaScript.

Puurs-Sint-Amands 

Gelegen in het hartje van Klein-Brabant, biedt de gemeente Puurs-Sint-Amands een brede waaier aan wandelpaden. Stap door het typische broekbos Tekbroek of in het prachtige parkbos, het domein Hof van Coolhem en Hof Ter Zielbeek. En niet te vergeten: Puurs-Sint-Amands is de bakermat van de asperge, de edele dame onder alle groenten.

 • Omlopen: 4 – 7 – 10 – 16 – 21 – 30 & 42 km
 • Start- & eindlocatie: Sport- & Evenementenhal Binder – Forum 4 (gps Kloosterhof 1) – 2870 Puurs-Sint-Amands
 • Meer info: www.vlaanderenwandelt.be

  Deze diashow vereist JavaScript.

  TOT DAN!