WSV Colliemolen in de spotlights te Roeselare

Het 25 jaar jubileum van WSV Colliemolen Staden, werd op donderdagavond 4 april 2019 met een lekkere gezellige receptie gevierd, in de prachtige brouwerij  Rodenbach. Tevens werd er een persmoment gehouden voor Vlaanderen Wandelt op zondag 28 april 2019 te Roeselare.

DSC02357

Alle West-Vlaamse wandelclubs werden uitgenodigd. Ook burgemeester Kris Declercq en schepen van sport José Debels (Stad Roeselare), die samen met vele stadsmedewerkers, deze Vlaanderen Wandelt ondersteunen. Van Wandelsport Vlaanderen was dhr. Jef Joosten aanwezig, samen met nog enkele bestuursleden en medewerkers. Veel lovende woorden voor WSV De Colliemolen , 25 jaar wandelen, dit is een rugzak vol met ervaring en enthousiasme, om duizenden wandelaars te verwennen op 28 april.

Roeselare, een prachtige Rodenbachstad, het kloppend hart van West-Vlaanderen. Een stad met een rijke geschiedenis, cultuur, gastronomie, leuke deelgemeenten, een Koersmuseum (gratis te bezoeken op 28/04), het Sterrebos, en er is nog veel meer om te ontdekken. Vergeet niet door de Rodenbach brouwerij te wandelen en te proeven, de moeite waard.

Nu nog droog weer bestellen, en zondag 28 april kan alleen maar een succes worden. Een onvergetelijke wandeldag gewenst aan alle wandelaars, kom “oltegoare naar Roeselare”. Ze zijn er klaar voor, en wij zullen er zeker zijn.

Info : dhr. Etienne Devos : devos.etienne@skynet.be   www.vlaanderenwandelt.be   www.wsvdecolliemolen.be

Bekijk hier de volledige fotoreportage van Frans Deflem

About the author

%d