Feest op de Trompe in Deerlijk

Vandaag was het de 22e Dwars door de Trompe, georganiseerd door de wandelclub De Trompe Deerlijk.

Zoals gewoonlijk stond de feesttent reeds opgesteld. We vertrokken  vanuit de tent richting Zwevegem, rond het gehucht de Trompe. We volgen  een eindje het kanaal Kortrijk -Bossuit, waar we ook onze eerste rustpost hadden. Genieten deden we ondanks het natte wandelweer, van het mooie lichtgolvende landschap, met prachtige vergezichten op de Vlaamse Ardennen.

Na de rust was het stappen langs rustige landelijke wegen en kerkwegels tussen de Leie en Schelde, tot aan de “Flande” brug in Zwevegem. Na de tweede rustpost was het wandelen via wandelpaden terug naar de feesttent in Deerlijk.

Het was een rustige mooie natuurwandeling. Proficiat aan de parcoursmeester en alle vrijwilligers.

Verslag  : Patrick Olivier

Klik hier voor de volledige fotoreportage van Patrick Olivier.