Natuurwandeling rond Oostkamp

Wandelclub Pasar Oostkamp, had zich ingeschreven voor de actie, in de mobiliteitsweek van 16 tot 22 september. De startzaal was de polyvalente zaal van Oostcampus Oostkamp, met een ruime parking. Maar wij hadden terug, in opdracht van WSVL, een twaalftal  wandelaars gespot, die met het openbaar vervoer of fiets gekomen waren naar de startzaal, om dan nog te wandelen natuurlijk.

Oostkamp bezit enorm veel natuur, parken, kasteeldomeinen, bossen en Leiemeersen. Het zag er op de plannen veel belovend uit.  En natuur hebben we gekregen. We stapten volgens de gekozen afstand (7 tot 20 km) naar de parken rond Oostkamp op deze 28ste Torenhoftocht. Ook het landelijk wandelen, zat in de parcours, met enkele mooie boerderijen en hoeves. Wandelen door de prachtige dreven, dit was genieten. Het werd drukkend warm om te wandelen, een top nazomerse dag hadden we ook vandaag. Onweer werd voorspeld, voor na de middag, we hadden het gelukkig droog gehouden.

Terug in de startzaal dankten we de vrijwilligers van wandelclub Pasar Oostkamp voor deze puike organisatie, en voor hun deelname aan de mobiliteitsweek. De gelukkigen zullen na een beetje geduld, de gadget thuis ontvangen van WSVL.  #goedopweg samen met jou, een top initiatief.

Klik hier voor de volledige fotoreportage van Frans Deflem