Afscheid nemen “In de Wandeling”

Vandaag was het volledige team van Wandelsport Vlaanderen aanwezig te Zoersel. Dertien vaste medewerkers, negen vrijwillige medewerkers van de Raad van Bestuur, en de vier ontslagnemende leden van de Raad van Bestuur, mevr. Diana Dens, dhr. Johan Molenberghs, dhr.Willy Moeskops en voorzitter Jef Joosten.

DSC09496

In het restaurant “In de Wandeling”, had Jef alleen maar lovende woorden voor alle aanwezigen en in het bijzonder voor de ontslagnemende medewerkers. De passende geschenken mochten niet ontbreken.

Voor Jef, had de nieuwe voorzitter dhr. Lieven Hostens een treffende korte speech gebracht, met verdiend een staande ovatie en een origineel geschenk. Het was afscheid nemen van een Wandelsport Vlaanderen icoon.

DSC09466

Afscheid nemen is altijd een beetje moeilijk en doet wat pijn. Maar met een groot hart voor het wandelen, zal men elkaar vast nog ontmoeten. Aan allen het allerbeste, en veel succes. Het gaat jullie  goed, en nogmaals dank voor de jarenlange inzet.

About the author

%d bloggers liken dit: