Fiets- en Wandelbeurs 2020 komt eraan!

Op zoek naar inspiratie voor het nieuwe fiets- en wandelseizoen? Op zaterdag 15 en zondag 16 februari presenteert de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent een compleet programma voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is.

Inmiddels is de beurs aan haar negende editie toe. En ze heeft de wind mee, want meer en meer Vlamingen kiezen voor een actieve levensstijl. Bovendien passen fietsen en wandelen prima bij de trend van ‘duurzaamheid’. Fietsers en wandelaars volbrengen hun tochten op eigen kracht en beperken zo hun ‘ecologische voetafdruk’.

Twee infomarkten, interessante workshops, tal van bestemmingen dichtbij en ver weg, fietsen, kleding, wandelschoenen… Alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben, is te vinden in Flanders Expo.

Ook Wandelsport Vlaanderen vzw zal aanwezig zijn met een stand (hal 1, stand A10) en helpt je graag op weg met wandeladvies en tips. Of kom een foto nemen aan onze photobooth en maak je eigen Walking Magazine cover.

In het Paviljoen van de Wandelsport vind je ook infostanden van de Internationale Tweedaagse Blankenberge vzw en de Vierdaagse van de IJzer vzw. Verder kom je alles te weten over Vlaanderen Wandelt in Asse en Koksijde, ontdek je de wandelchallenges binnen het platform trailwalk.be of verneem je op de WalkOn-stand alles over onze wandelvakanties in binnen- en buitenland. Ook lid worden van de tofste sportfederatie van Vlaanderen behoort tot de mogelijkheden. (©Fietsenwandelbeurs.com)

Wil je erbij zijn, KOOP HIER aan voordeeltarief je inkomkaarten.

Tot dan?!

Info:
www.fietsenwandelbeurs.be

About the author

%d bloggers liken dit: