Uitreiking Vierkunst- stedentrofee 2019

De Vierkunststedentrofee 2019, werd dit jaar plechtig uitgereikt te Eine in Oost-Vlaanderen. Wandelclub Hanske de Krijger Oudenaarde nam na hun Prosper De Maeghtwandeling, de honneurs waar met korte viering. De opening was met een welkom en een dankwoordje, door dhr. José Deschaumes, voor alle aanwezige clubs.

De burgemeester van Oudenaarde, dhr. De Meulemeester Marnic en gemeenteraadslid Tineke Van Hooland, waren aanwezig om deze viering extra toe te lichten. Ook dhr. Lieven Hostens, de nieuwe voorzitter van Wandelsport Vlaanderen, hield een korte lovende toespraak voor deze vier organiserende wandelclubs en de 17.781 deelnemende wandelaars. Veel lof en felicitaties, luid applaus, mooie woorden hoorden er terecht bij.

Ook dank aan de voorzitter van deze prachtige Vierkunststeden tochten, dhr. Gerard Devlieger voor zijn toelichting. De 15 best vertegenwoordigde clubs ontvangden een leuk geschenk. De clubs die op drie van de vier tochten, met minstens 10 verschillende deelnemers aanwezig waren, kwamen in aanmerking voor de rangschikking.

We onthouden dat de Vierkunststedentrofee, zeker een bezoek waard is. De mooiste plekjes en parcours door de vier steden zijn bepijld : Brugge – Gent – Oudenaarde en Kortrijk, in een gezellige kerstsfeer. Zeker een aanrader, tof en leerrijk. Na alle mooie woorden en speeches, werd er een natje en een lekker droogje aangeboden door wandelclub Hanske de Krijger Oudenaarde. Dankjewel, en proficiat, dit was een toporganisatie.

Klik hier voor de volledige fotoreportage van Frans Deflem

About the author

%d