Curcufen laat je wandeling soepel lopen

Wandelen is niet alleen een héél fijne maar ook een gezonde hobby. Je komt op onverwachte mooie plekjes in Vlaanderen en ver daarbuiten. Geniet van het groen en de schoonheid om je heen. Ondertussen zet je tijdens je wandeling wel minstens 10.000 stappen. Je ene been voor het andere , op weg naar de eindmeet. Hierdoor worden je spieren en gewrichten soms onder druk gezet.

Spieren en gewrichten

CURCUFEN® is dit jaar op onze belangrijkste organisaties aanwezig. Bij de finish informeert het CURCUFEN® team je over het verzorgen van je spieren en gewrichten. Indien je een dagje ouder wordt, intensief sport of herhaaldelijk fysiek actief bent: spieren en gewrichten kunnen hun soepelheid verliezen en kwetsbaarder worden.

curcufenCURCUFEN® hoe werkt het?

Wat zit er in en hoe werkt het? Dit zijn wellicht de eerste vragen die bij je opkomen.

CURCUFEN® is een uniek voedingssupplement op basis van krachtige extracten in een vloeibare basis om de meest gevoelige plaatsen zoals de knieën, heupen, rug, ellebogen en handgewrichten grondig en langdurig te ondersteunen en soepel te houden. De combinatie van krachtige Curcuma- en Boswellia extracten helpt gewrichten soepel te houden. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren. Het is klinisch bewezen dat CURCUFEN® doeltreffend werkt en je binnen de kortste keren tijdens het wandelen soepel loopt.

Waar is CURCUFEN®   te koop ?

Wil je CURCUFEN® gebruiken? CURCUFEN® is beschikbaar in verpakkingen van 40 en 120 Licaps en te koop bij je apotheker.

CURCUFEN wordt gebruikt om je spieren en gewrichten soepel te houden, ook tijdens het wandelen. Vraag advies aan je arts of surf naar www.curcufen.be 

 

About the author

%d bloggers liken dit: