WalkOn Hiking Events dragen bij tot een mooiere planeet

Al vier jaar lang is “streven naar gelukkige mensen in een betere wereld” geen loze belofte binnen de missie en visie van Wandelsport Vlaanderen vzw. Samen met hun trouwe partner Vayamundo zet Vlaanderens leukste sportfederatie de schouders onder de WalkOn Hiking Events.

Het gezellige wandelcriterium roept allen op zijn/haar steentje bij te dragen aan een mooiere planeet waar het goed leven is. En dit voor iedereen! Wandelaars en alle Vlaamse wandelclubs sensibiliseren rond de zwerfvuilproblematiek is de boodschap achter de WalkOn Hiking Events. Om nog meer slagkracht aan het wandelcriterium te geven, zal Wandelsport Vlaanderen vzw op termijn voor ieder lid een boom planten op Vlaams niveau. Het fijne eraan is dat je als deelnemer, tevens peter of meter kan worden van je eigen WalkOn-boompje. Maar evenzeer via de WalkOn-spaarkaart kans maakt op een prijzenpot ter waarde van € 7.000.

Streven naar gelukkige mensen in een betere wereld

Zondag ll. werd ter gelegenheid van de Kruwerstocht in Oostduinkerke de balans gemaakt van een geslaagde editie 2019. Net geen 70.000 deelnemers namen één of meerdere malen deel aan het aanbod van de Walkon Hiking Events. Uit de maar liefst 3.207 ingediende spaarkaarten mochten 25 deelnemers zich tot de hoofdwinnaars bekronen.   De hoofdprijs – een weekverblijf vol pension voor twee personen in het Vayamundo vakantiedomein l’Espinet te Quillan – ging de richting uit van Mevr. Greet Pauwels.

Ook in 2020 staat een groene, milieubewuste en gezondere wereld centraal tijdens de WalkOn Hiking Events.   Het criterium omvat opnieuw 50 bijzondere topwandelingen , waarbij we onder de campagneslogan ‘ SNOER ZWERFVUIL DE MOND ‘ andermaal de strijd aangaan tegen zwerfvuil.

Informatie over de WalkOn Hiking Events kalender 2020 tref je op www.walkon.be

About the author

%d bloggers liken dit: