Fiets- en Wandelbeurs Flanders Expo Gent

Vrijdag 14 februari ll. stond Wandelsport Vlaanderen vzw met veel materiaal, klaar om er een sfeervolle stand op te stellen. Flanders Expo Gent werd in een mum van tijd omgetoverd tot een heuse interessante sportieve beurs alwaar fietsen en wandelen centraal stonden.

Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020, werden de gasten ontvangen. Op de Wandelsport Vlaanderen stand werd een algemene professionele uitleg en tips gegeven. Ook over Vlaanderen Wandelt, op zondag 26 april 2020 in Koksijde en Asse kon je informatie inwinnen. Vayamundo, partner van Wandelsport Vlaanderen vzw was aanwezig om de geïnteresseerden gasten uitleg te geven, ook over WalkOn Hiking Events. Tevens stelde de Burchtstappers Herzele hun Oost-Vlaanderen Wandelt voor op zondag 03 mei 2020.

De workshops over E.H.B.O. bij wandelblessures, gezonde voeding en drank, konden gratis bijgewoond worden. Er was een ruime opkomst aan de Wandelsport Vlaanderen stand.

Moe, maar tevreden en met hese stem, was het zondagavond alles terug afbreken en opruimen. We zijn allen klaar en voorbereidt om vol enthousiasme, alle wandelaars te ontvangen op zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 tijdens onze eigenste wandelbeurs. Allen welkom in de Nekkerhal te Mechelen. Onze Wandelbeurs is gratis toegankelijk voor alle Wandelsport Vlaanderen leden (lidkaart niet vergeten). We kijken ernaar uit!

Klik hier voor enkele sfeerbeelden.  Karin

 

About the author

%d bloggers liken dit: