To Walk Again & Wandelsport Vlaanderen slaan handen in elkaar

To Walk Again en Wandelsport Vlaanderen vzw slaan de handen in elkaar voor de Bloesemwalk op 19 april 2020. De BLOESEMWALK is een unieke wandelmarathon tijdens de bloesemperiode in de Haspengouwse fruitstreek.

To Walk Again versus Wandelsport Vlaanderen vzw

de bloesemwalk

Marc Herremans, een van de bekendste Belgische triatleten is het boegbeeld van To Walk Again. Een van zijn doelstellingen is het welzijn versterken van mensen met een fysieke beperking door het aanbieden van laagdrempelige activiteiten. Met de Bloesemwalk wil To Walk Again vol inzetten op wandelactiviteiten ten voordelen van hun organisatie. Samen wandelen voor TO WALK AGAIN? Logisch toch! Tenslotte, betekent To Walk Again letterlijk ‘ terug kunnen stappen’.

Als het over wandelen gaat ben je bij Wandelsport Vlaanderen vzw aan het goede adres. Geen enkel andere sport is zo toegankelijk voor iedereen als wandelen. Samen met To Walk Again breien we graag mee aan het verhaal van de Bloesemwalk. Als sportfederatie willen we in het bijzonder inzetten op de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Integratie en sportaanbod voor iedereen maakt hiervan deel uit. Ons steentje bijdragen om mensen als u of onszelf een beetje hoop te geven dat ze dank zei de revalidatie en de inzet van To Walk Again ooit ‘terug kunnen stappen’ is de boodschap.

Waarom deelnemen?

Als deelnemer geniet je niet alleen van het prachtige decor doorheen de adembenemende Haspengouwstreek. Het brengt je uiteraard ook dichter bij je teamgenoten. Maar bovenal maakt je deelname aan de Bloesemwalk het mogelijk om iedereen met een fysieke beperking die levenslange revalidatie te geven waar hij recht op heeft! Doe mee aan de Bloesemwalk en help ons hiermee.

Make a change, one step at a time

SAMEN STAPPEN zetten. Daar gaat het om. Voor TO WALK AGAIN, voor de wetenschap, en voor ieder kind en volwassene die met ons sport en bij ons revalideert. Met de sponsoropbrengst van de BLOESEMWALK hopen wij

  • op meer middelen voor onderzoek (we wensen bv. het gebruik van staptechnologie in de thuissituatie verder te onderzoeken)
  • meer jongeren met een fysieke beperking toegang te kunnen geven tot sportkampen en sportvakanties
  • een eerste kinderstaprobot aan te kopen.

Zelf deelnemen?

Inschrijven voor de Bloesemwalk kan via www.debloesemwalk.be

Like de Bloesemwalk via www.facebook.com/debloesemwalk/

About the author

%d bloggers liken dit: