Wanneer krijgen we onze WSVL poncho of rugzak?

Eerste aandachtspunt : alle wandeltochten onder de vleugels van Wandelsport Vlaanderen worden geannuleerd tot en met 03 mei 2020. Dit kan nog verlengd worden, afhankelijk van de gegevens van de Nationale Veiligheidsraad. Er volgen geen sancties voor de clubs die hun tochten annuleren tot en met 30 juni 2020.

 

Tweede aandachtspunt : de Regionale Wandeldag Vlaams-Brabant op zondag 10 mei is afgelast. Daardoor vervalt het vijfde afhaalpunt voor de geschenken van onze speciale ledenactie. We voorzien nieuwe afhaalpunten met dezelfde spreiding over de regio’s. Data en locatie kunnen we nog niet mededelen. Niemand weet hoe het verder gaat evolueren. Onze prioriteit is nu de gezondheid en veiligheid van al onze wandelaars en medewerkers!

Het bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw

© Coverfoto Visualhunt

About the author

%d bloggers liken dit: