Vakantie in eigen land

2020 wordt geen jaar als een ander, daar zijn jullie het wellicht met ons eens.  Als we deze zomer of in het najaar alsnog eens met ons gezin of partner er op uit kunnen trekken zal dit hoofdzakelijk in eigen land zijn. Maar veiligheid en gezondheid komen op de eerste plaats.  In je eigen gezelschap creëer je immers die veilige bubble van thuis gewoon in een andere omgeving. Daarom zijn vakantiewoningen nu erg in trek.  En als het op vakantiewoningen aankomt dan zit je met Belvilla voor de aankomende zomermaanden en in het najaar meer dan goed.

Vakantie in eigen land

Deze zomer op vakantie in eigen land, het heeft zo zijn voordelen: vriendelijk voor het milieu, een korte reistijd en dus verrassend snel in een andere omgeving. Kies je voor een vakantiewoning, dan komen daar nog een aantal voordelen bij. Je kunt namelijk in je eigen veilige bubble blijven. Met de wagen ben je in no time op een veilige manier op je bestemming. Social distancing is gemakkelijk vol te houden in je nieuwe huis. Bovendien zijn vakantiewoningen bij Belvilla heel goed uitgerust: dat kan gaan van een tafeltennistafel tot een privézwembad of luxueuze sauna. Voor het nodige contact met de buitenwereld zorgt het vrijwel altijd aanwezige WiFi netwerk. Ook hebben de meeste woningen nog een eigen tuin en zijn erg rustig gelegen. Ideaal toch!

Ruime keuze

Met 1.566 vakantiewoningen in België heeft Belvilla een ruime keuze. Wil je naar de Ardennen, de Kust, de Kempen, de Vlaamse Ardennen, de Westhoek of Haspengouw… er zijn vele mogelijkheden. Welke plekjes in eigen land wil je nog ontdekken zodra dit weer mogelijk is? Wacht misschien niet te lang om een top 3 samen te stellen, zodat je meteen kunt boeken zodra de corona-maatregelen versoepelen. Gezien veel meer gezinnen en koppels deze zomer en najaar in eigen land zullen blijven, zijn dichtbij-vakantiewoningen in trek.

Wat men ook verkiest, bij Belvilla staat – naast luxe en rust – hygiëne voorop. Dat is nu meer dan ooit belangrijk. Verwacht een kraaknette woning bij aankomst. En… keep it clean and safe!

Zin gekregen in een zomer- of najaarsvakantie in eigen land? Wil je verblijven in een bijzondere woning? Dan kun je terecht bij Belvilla met het grootste aanbod van kwaliteitsvolle vakantiewoningen in België. Daarenboven geniet je als lid van Wandelsport Vlaanderen ook van een extra korting van 5%. Om van je ledenkorting te genieten gebruik je de code ‘wandelsport’ .  Boeken en genieten van de korting kan enkel online via deze link :  http://nl.belvilla.be/pvct/?pt=wandelsport&lo=wandelsport


Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning.
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakte van 2007 tot 2019 deel uit van de @Leisure Group en sinds 2019 van OYO Vacation Homes.

 

About the author

%d bloggers liken dit: