Wandel mee met de kustwandelingen van Radio 2 en Sport Vlaanderen

Zon, zee, duinen… en dé Kustwandelingen van Radio 2 en Sport Vlaanderen. Een coronaproof alternatief voor de geannuleerde Zomer Sportpromotietoer.

Deze zomer kan je nog tot en met 31 augustus 2020 op eigen initiatief meedoen aan de 9 verschillende kustwandelingen. Per wandeling is er een infofolder beschikbaar met een kaartje en de bezienswaardigheden. (zie link onderaan artikel). Enkele kustclubs van Wandelsport Vlaanderen vzw werkten mee om een aangenaam wandelparcours uit te pijlen, bedankt aan deze clubs voor hun medewerking.

Op 7 van de 9 kustwandelingen is radiopresentatrice Kim Debrie je gastvrouw en neemt ze jou via de Radio 2-app mee naar de mooiste plekjes van deze kustgemeenten. Hou je smartphone bij de hand, download de radio 2-app, en laat je leiden en verrassen bij deze parels aan de kust.

In Koksijde kan je nog deelnemen aan een oriëntatieloop voor het hele gezin en een heuse piratentocht voor de allerkleinsten. Beide wandelingen starten bij de VVV van Koksijde waar je ook een kaart en wedstrijdformulier kan terugvinden.

Via de Radio 2 app zijn er extra belevingsaspecten toegevoegd aan de wandelingen: (sport)anekdotes, bezienswaardigheden, gezinsvriendelijke activiteiten of plaatsen in de buurt, een link naar een stukje cultuur of muziek, …

Klik op de link om de bijhorende infofolder te openen.

Kustwandeling Blankenberge
Kustwandeling Bredene
Kustwandeling De Haan
Kustwandeling Knokke-Heist
Oriënteringstocht Koksijde
Piratentocht Koksijde 
Kustwandeling Middelkerke
Kustwandeling Nieuwpoort
Kustwandeling Oostende

Veel wandelplezier!