Wat met de WSVL poncho of rugzak spaaractie?

Omwille van COVID-19 zijn alle wandeltochten onder de vleugels van Wandelsport Vlaanderen momenteel geannuleerd tot 28 februari. Afhankelijk van beslissingen en maatregelen genomen door het Overlegcomité kan deze periode nog verlengd worden. Zodoende is het momenteel nog steeds onmogelijk de spaaractie van het Limited Edition wandelboekje verder te zetten.

Echter geen paniek! Leden die reeds de nodige stempels bijeenstapten blijven recht hebben op het mooie geschenk. Ook voor de andere leden zal deze mogelijkheid geboden worden, eenmaal de officiële wandelorganisaties heropgestart. We voorzien ten gepaste tijde hierrond een ruime communicatie en nieuwe afhaalpunten. Data en locatie kunnen we momenteel niet meedelen. Onze prioriteit is nog steeds de gezondheid en veiligheid van al onze wandelaars en medewerkers!

Het bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw

© Coverfoto Visualhunt

About the author

%d bloggers liken dit: