Koopjes Wandelwebshop

Ken je de wandelwebshop al? De webshop van Wandelsport Vlaanderen vzw biedt een mooi gamma aan wandelkledij en accessoires. Alle kledij is van het merk Regatta Great Outdoors en wordt speciaal ontwikkeld voor outdoorliefhebbers en wandelaars. Met deze kledij ga je dus zeker goed uitgerust op stap!

Tijdens de wintermaanden blijft het dragen van aangepaste kledij extra belangrijk. Denk daarbij aan een opbouw met laagjes (3-lagensysteem), dit is van groot belang om je lichaam goed warm te kunnen houden. Als tussenlaag blijft de fleece een topper, deze werkt isolerend maar is ook ademend en voert het zweet goed af. Ook hybrid jackets en softshells doen het goed als tussenlaag in de winter. Deze jassen zijn bovendien ook winddicht en waterafstotend en kunnen bij minder gure weersomstandigheden dus ook als buitenlaag gedragen worden.

Fleece, laatste stuks!

DAMES
Regatta Laney VI, exclusief met geborduurd logo Wandelsport Vlaanderen vzw. Mooie fleece met gebreid effect, onder de armen zijn gevoerde stretchpanelen voorzien voor een perfecte bewegingsvrijheid. Twee ruime steekzakken, stretch boorden aan mouwen, kraag en onderzijde.

HEREN
Regatta Torrens, exclusief met geborduurd logo Wandelsport Vlaanderen vzw. Perfecte winterse fleece met een mooie look dankzij het honingraatmotief. Twee ruime steekzakken, stretch boorden aan mouwen, kraag en onderzijde.

Promoprijs: € 40 leden, € 45 niet-leden

Softshell en hybrid jackets, laatste stuks!

DAMES
Regatta Cinley Hybrid is een zachte polyester softshell. Onder de armen zijn stretchpanelen voorzien voor extra bewegingsvrijheid. Twee ruime steekzakken en stretch boorden aan mouwen, kraag en onderzijde.

Regatta Bestla Hybrid is een warm en licht hybrid jacket die mooi aansluit op het lichaam en de perfecte combinatie biedt van warmte-isolatie (Warmloft) en bewegingsvrijheid (Extol stretch).

HEREN
Regatta Haska Hybrid is een veelzijdige polyester softshell. Onder de armen zijn stretchpanelen voorzien voor extra bewegingsvrijheid. Zone met polyamide boven schouders en armen met waterafstotende eigenschappen. Vaste capuchon, twee ruime steekzakken en stretch boorden aan mouwen, kraag en onderzijde.

Regatta Bestla Hybrid is een warm en licht hybrid jacket die mooi aansluit op het lichaam en de perfecte combinatie biedt van warmte-isolatie (Warmloft) en bewegingsvrijheid (Extol stretch).

Promoprijs: € 40 leden, € 45 niet-leden

De actieprijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Ontdek ook de rest van het aanbod aan wandelkledij en accessoires op www.wandelwebshop.be

About the author

%d bloggers liken dit: