Vakantiegevoel in eigen land

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh presenteren we de WalkOn Summer Edition vanuit Vayamundo Houffalize.

Vayamundo Houffalize is gekend als Ardens vakantieoord, maar vooral als een plaatsje van “hello happiness”. Geen loze slogan: maar een fijne en gezellige plek waar de vogeltjes fluiten in de luchtige aankomstruimte, waar een lach en een simpele goeiendag voor het tikkeltje “geluk” zorgen, waar je onbezorgd kan genieten van een fijn wandelweekend en bovenal meewerkt aan een betere wereld, deze van Vayamundo.

En dit gaan we bovenal doen tijdens de WalkOn Summer Edition. Een heerlijk wandelweekend in het hart van de Ardennen, alwaar je van 18 juni t.e.m. 21 juni, vier dagen lang kan struinen langs de verrassende wandelroutes van ‘Le Pays de Houffalize‘. Aan wandelmogelijkheden geen gebrek … wie reeds aanwezig was ter gelegenheid van vorige edities zal dit enkel beamen.

Ook dit jaar voorziet de parcoursverantwoordelijke diverse omlopen om vingers en duimen bij af te likken. Hij maakt hiervoor niet alleen gebruik van het bestaande wandelnetwerk, zoals de 104 km lange Eisleck Trail of van de populairste wandelpaden. Maar evenzeer verkiest hij off-road paden die uitnodigen om even stil te worden en te luisteren naar je ademhaling, het ruisen van de bomen, het fluiten van de vogels en het kabbelen van een beekje.

Vakantiecentrum Vayamundo vormt de uitgelezen plek voor een gezins- en wandelvakantie in hartje Ardennen. Zowel op het domein zelf als in de ruime omgeving vind je een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Zeer rustig gelegen langs de Ourthe vormt het vakantiedomein het startpunt van de WalkOn Summer Edition.

Zin om deel te nemen en dit te koppelen aan een leuk verblijfsarrangement? Alle informatie vind je HIER.

Wil je inschrijven voor het Walkon Summer Edition verblijfsarrangement? Dit kan via HIER

Ons volledig aanbod wandelvakanties vind je HIER

About the author

%d bloggers liken dit: