Unieke kans! Test LOWA wandelschoenen

Ben jij een recreatieve wandelaar en heb je altijd al één van de nieuwste wandelschoenen van LOWA willen testen? Dit is jouw kans! LOWA en Wandelsport Vlaanderen vzw zijn op zoek naar drie verschillende wandelaars om LOWA schoenen te testen en een review te schrijven. Pak nu je kans!

3 verschillende types

Om de nieuwe modellen van LOWA te testen, zijn we op zoek naar drie verschillende type wandelaars, elk met hun eigen wandelprofiel en –achtergrond. We zoeken bijvoorbeeld naar een echte avonturier die graag in de bergen en buiten de gebaande paden wandelt. Maar we zijn ook op zoek naar een recreatieve wandelaar die dagelijks een kort stuk binnen de gebaande paden wandelt.

Interesse? Lees hieronder de spelregels om mee te doen en wie weet zit jij binnenkort in het LOWA testpanel en lees je jouw test en review terug in Walking Magazine!

Gezocht!

 • Je bent een recreatieve, sportieve wandelaar.
 • Omschrijf kort en duidelijk je wandelprofiel, zodat wij de juiste wandelschoen kunnen selecteren op basis van je wandelingen.
  Denk hierbij aan:
  • frequentie;
  • duur van je wandelingen;
  • locatie van je wandelingen (reis je naar verschillende bestemmingen om te wandelen);
  • wandel je binnen of buiten de gebaande paden?
 • Je hebt affiniteit met schrijven of vindt het leuk jouw mening over de wandelschoenen te verwoorden of op te schrijven.
 • Je test de LOWA wandelschoenen en voorziet ons van een geschreven review. Jouw review en ervaringen met de schoenen komen vervolgens (met foto’s) in editie 27 (juni) van Walking Magazine en op wandelblog.com te staan.
 • Jouw review wordt geplaatst door Wandelsport Vlaanderen vzw en gedeeld via de verschillende platformen van LOWA.
 • De schoenen die je test en reviewt mag je na afloop houden als dank.

Interesse?

Stuur onderstaande gegevens met een wandelfoto naar floor.devriendt@wandelsport.be. De geselecteerden voor het testpanel worden uiterlijk 5 maart geïnformeerd. Verdere informatie volgt dan persoonlijk.

GEGEVENS

  About the author

  %d bloggers liken dit: