Nieuwe collectie wandelkledij online

Ben jij klaar voor de lente? Wij ook! De webshop werd terug aangevuld met enkele nieuwe items waaronder polo’s, regenjassen, petten en rugzakken. Met de juiste wandelkledij ben je helemaal klaar om de lente te trotseren. De eerste warme zonnestralen maar ook pittige regenbuien, het hoort er allemaal bij!

Sporttechnische shirts

De temperaturen gaan stilaan de hoogte in, tijdens het stappen krijg je het sneller warm en begin je te zweten. Draag je enkel katoenen T-shirts of polo’s, dan ga je al snel letterlijk ‘in het zweet staan’. Katoen heeft de eigenschap om vocht op te nemen, je shirt wordt nat en dit zal nog een hele tijd zo blijven. Niet de meest aangename optie tijdens een lange tocht. Sporttechnische shirts zijn speciaal ontwikkeld voor sporters en hebben de eigenschap om goed te kunnen ademen en het overtollige zweet af te voeren. Je lichaam blijft zo goed als droog waardoor je in de meest optimale omstandigheden verder kan sporten. Wordt het shirt toch wat nat, dan zal het ook snel weer drogen!

De polo’s van Wandelsport Vlaanderen vzw voldoen allemaal aan deze eigenschappen en zijn er speciaal om te sporten. Bovendien zijn ze bedrukt met een exclusieve bedrukking op de voor- en achterkant! Is wandelen ook jouw favoriete sport? Dan hoort zo’n polo zeker in je kleerkast thuis!

Nieuw

Een degelijke regenjas blijft een onmisbaar item voor de wandelaar in het voorjaar. Je bent maar beter voorbereid op die plotse felle regenbui! Met een waterdicht en ademend exemplaar kan je zonder probleem verder genieten van je wandeling. Let steeds op de waterkolom, die geeft aan hoeveel water de regenjas aankan. Hoe groter de waarde, hoe langer het duurt voor de jas verzadigd is en je toch nat begint te worden. Kies zeker een jas met waterkolom 10.000 als je vaak langere tochten maakt.

Ook een pet heb je vanaf nu maar beter mee in je rugzak. We weten allemaal hoe belangrijk het is om ons te beschermen tegen de zon! De petten van Wandelsport Vlaanderen vzw hebben een exclusief logo en zijn bovendien ademend en sneldrogend. De petten hebben een handige inkeping in de klep waardoor ze gemakkelijk kunnen opgevouwen worden en heel weinig plaats innemen.

Ontdek alle nieuwe items op  www.wandelwebshop.be

About the author

%d