Ontdek de bloesems en steun het goede doel

De maand april is DE Bloesemmaand bij uitstek! De vele fruitbomen die de regio Haspengouw zo typeren krijgen een ware metamorfose en spelen de hoofdrol in een onwaarschijnlijk mooi decor. Wat als wij jou nu vertellen dat je deze streek kan ontdekken tijdens de Bloesemwalk EN dit alles voor het goede doel? Ga mee op pad voor een toekomst waarin iedereen stapt.

De vzw TO WALK AGAIN organiseert dit jaar haar allereerste Bloesemwalk, een unieke combinatie van wandeltochten (11KM / 21KM/ 42KM). Tijdens de ganse bloesemperiode zal het mogelijk zijn om hun uitgestippelde routes te ontdekken. Jij beslist dus zelf samen met je bubbel wanneer jullie de Bloesemwalk willen aanvatten.
Wil jij graag deelnemen of wil je meer info over hoe jij kan stappen voor het goede doel? Ontdek het op www.debloesemwalk.be.

Waarvoor staat TO WALK AGAIN?

Iedere dag zijn er mensen die getroffen worden door één of ander noodlot, dat hen fysiek – en ook mentaal – zwaar treft. Voor deze mensen staat TO WALK AGAIN klaar. TO WALK AGAIN helpt mensen met een fysieke beperking, via sport en beweging, opnieuw maximaal te laten genieten van hun eigen kunnen. Vanuit haar REVAlution center in Herentals biedt de organisatie revalidatie op maat aan en dit alles via de nieuwste en meest vooruitstrevende technologische apparatuur zoals bijvoorbeeld staprobots. Dit alles zonder enig supplement door te rekenen aan de revalidant. TO WALK AGAIN besteedt tijdens een wekelijkse kinésessie steeds een vol uur, voor het tarief van een half uur.

Maar verder zit het ook in het DNA van de organisatie om mensen betekenisvolle ervaringen aan te bieden. Ieder jaar organiseert TO WALK AGAIN zomerkampen en extreme sportervaringen (duiken, waterskiën, zweefvliegen,..) voor kinderen en jongeren met een fysieke beperking. TO WALK AGAIN wil ogen openen en haar leden dingen laten ervaren die ze niet meer voor mogelijk achtten.

Als VZW is TO WALK AGAIN volledig afhankelijk van donaties, actie en organisatie van evenementen. Eén nieuwe staprobot bijvoorbeeld kost de organisatie zo’n €180.000. Een enorme kost die onmogelijk gemaakt kan worden zonder jaarlijkse giften. Ook de organisatie voor de zomerkampen en de extreme sportervaringen is niet gratis en betekent een grote kost voor TO WALK AGAIN.

Maar bij TO WALK AGAIN weet men wat en voor wie men het doet! TO WALK AGAIN revalidanten hebben allen één ding gemeen. Het zijn allemaal positieve karakters die ongelooflijk kunnen inspireren. Lees hun levensverhaal en ontdek waarom TO WALK AGAIN zo’n belangrijke rol speelt in hun leven.
Ben jij ook geraakt door het verhaal van Roan, Jolien & de anderen? En wil jij er mee voor zorgen dat zij kunnen blijven beroep doen op de diensten van TO WALK AGAIN?
Wandel mee en steun TO WALK AGAIN!

About the author

%d bloggers liken dit: