Heropstart officiële tochten Wandelsport Vlaanderen vzw

Het protocol van SPORT VLAANDEREN voorziet een inschrijving / registratieplicht (vooraf) aan de deelnemers die deelnemen aan een georganiseerde sportactiviteit. Zo ook dient men zich te registreren bij een deelname aan een officiële wandeltocht, georganiseerd door Wandelsport Vlaanderen.

Neem je deel aan een van onderstaande tochten, gelieve je vooraf te registreren door te klikken op REGISTREER HIER. Betalen kan je de dag zelf, bij de inschrijving / scannen van de tocht.

Een volledig overzicht van al deze officiële wandelorganisaties vind je op www.walkinginbelgium.be  Per dag en per organisatie staat duidelijk aangegeven of de organisatie doorgaat, gewijzigd werd of geannuleerd. 

De eerste officiële tochten zijn aangekondigd :

JUNI

JULI

  • 03/07/2021 : Wandelclub Diksmuide : Wandelhappening aan de IJzer : vooraf inschrijven via info@aandeijzer.be
  • 10/07/2021 : Brugse Metten Wandelclub : Breydel en De Coninck Wandeltocht
  • 11/07/2021 : MWK De Stroboeren Merksem (A) : Ronde van de Voorkempen
  • 11/07/2021 : Wandelclub Manke Fiel (VL-BR) : Hopduveltochten vooraf inschrijven via info@mankefiel.be 

Al deze tochten wordt georganiseerd onder de geldende Coronamaatregelen. Het dragen van een mondmasker is verplicht aan de inschrijvingsstand. We vragen ook de afstand van 1,5 m te respecteren bij het inschrijven. Gelieve de richtlijnen van de organiserende wandelclubs te willen respecteren in het belang van iedereen.

About the author

%d bloggers liken dit: