T-shirts voor het hele gezin

Eindelijk, daar is de zon en het mooie weer! Weg met die truien en fleeces, het is tijd voor korte mouwen! Speciaal voor jullie zetten we de T-shirts op de wandelwebshop in promotie. Voor elk wat wils, want er zijn T-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wandelen doe je best met aangepaste kledij, ook tijdens warme dagen kan de juiste kledij wel degelijk een verschil maken. Een T-shirt draag je rechtstreeks op de huid, daarom is het bijzonder belangrijk dat zo’n shirt kan ademen en het overtollige zweet snel kan afvoeren. Katoenen T-shirts hebben de neiging het vocht op te nemen waardoor je al snel met een plakkerig en nat shirt aan het wandelen bent. Niet de meest aangename keuze dus… Sporttechnische T-shirts zijn speciaal ontwikkeld om aan sport te doen en hebben dus wel die ademende en sneldrogende eigenschappen. Resultaat: meer comfort tijdens het stappen, ook als het warm en zweterig weer is.

Fingal shirt

Het Fingal shirt van Regatta Great Outdoors is zo’n shirt die je zeker zal kunnen bekoren. Deze 100% polyester stretch voelt bijzonder aangenaam en zacht op de huid. Door de toevoeging van stretch beweegt het shirt soepel mee tijdens al je activiteiten. De stof is uiteraard ook goed ademend en sneldrogend. Het marl-effect zorgt voor een elegante uitstraling. Op de borst bedrukt met logo Wandelsport Vlaanderen vzw. Ontdek alle shirts voor je zomerse wandeloutfit op www.wandelwebshop.be

Promoprijs: € 12 (leden), € 15 (niet-leden)

Kids

Ook voor kinderen heeft Regatta Great Outdoors leuke sporttechnische shirts in de collectie. Dankzij de ademende en sneldrogende eigenschappen kunnen ze voor heel wat sportactiviteiten ingezet worden. Bovendien hebben deze shirts speciaal aangebrachte reflecterende zones voor extra zichtbaarheid. De shirts zijn verkrijgbaar in maten 122-128, 134-140 en 146-152.

Promoprijs: € 10 (leden), € 12 (niet-leden)

www.wandelwebshop.be

About the author

%d bloggers liken dit: