Zot van wandelen, vorm een WANDELGROEP

Ook zo zot van wandelen of misschien op zoek naar een uitdaging? 

Wist je dat je voortaan bij Wandelsport Vlaanderen vzw ook als groep kan aansluiten.  Als je 20 mensen kan overtuigen om met enkelen samen af en toe te gaan wandelen kan je een wandelgroepje vormen.  Elk van die mensen ontvangt een lidkaart van de wandelgroep. Via die lidkaart ben je automatisch ook lid van Wandelsport Vlaanderen vzw en dit lidmaatschap garandeert je een heel degelijke verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid, een gratis abonnement op ons wandeltijdschrift maar vooral uren wandelplezier onder vrienden.

Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje op onze website: https://www.wandelsportvlaanderen.be/nl/clubinfo/357/aansluiten-club-groep-trailwalk of neem geheel vrijblijvend contact op met het secretariaat via leden@wandelsport.be of telefonisch 050/40 51 40.

About the author

%d bloggers liken dit: