Waar blijven die wandelvoeten?

Zaterdag 11 september 2021 werd de RegiRoute officieel geopend in Opoeteren (Limburg), in aanwezigheid van Vlaams minister van volksgezondheid en welzijn Wouter Beke, burgemeester stad Maaseik Johan Tollenaere, voorzitter Lieven Hostens en directeur Roel Soors van Wandelsport Vlaanderen vzw. En eveneens verschillende genodigden en het Wandelsport Vlaanderen Regiteam.

Wandelen heeft dan ook alleen maar voordelen, zowel voor lichaam en geest. Dit is de reden dat de minister lovende woorden had over wandelen en vergandelen (wandelend vergaderen). Ook DJ Regi is daarom wandelambassadeur van Wandelsport Vlaanderen. Hij wandelt dagelijks 5 à 6 km, overal ter wereld. Maar vooral in het groene Limburg. Hij is trots op zijn eigen RegiRoute en hoopt op deze manier iedereen niet alleen aan het springen, maar ook aan het wandelen te krijgen. Zodat Wandelsport Vlaanderen vzw kan groeien met “wandelvoeten”.

De prachtige zeer afwisselende RegiRoute ( 5 km : niet rolstoeltoegankelijk) kan men permanent bewandelen, is bepijld (blauwe ruit wandelkaart Bergerven of scan de QR code). Plan en start is op het Kerkplein in Opoeteren (gratis parking). Men kan deze permanente tocht perfect combineren met een officiële tocht van de Limburgse wandelclubs van Wandelsport Vlaanderen. Voor eventuele slaping, eten en  drinken is er in deze streek geen gebrek. Er is voor elk wat wils.

Heel veel wandelplezier en genieten. Walk with water, de Regi drinkfles (klik hier). Kom zo dichterbij want de wereld draait ook voor jou, voor alle wandelaars van Wandelsport Vlaanderen. Wens je lid te worden : alle info kan men hierbij terugvinden.

Geniet van enkele sfeerbeelden (klik hier).

About the author

%d