APP 112 BE : een must om te hebben

Naar aanleiding van enkele ongevallen op recente wandeltochten, hierbij nogmaals het zeer grote belang van de app 112 be. Zie ook item op de wandelblog : Reanimeren kan uw leven redden met ook de app van het Rode Kruis.be

Efficiënt : 1 app, 3 hulpdiensten : politie – brandweer – ambulance.

Tijdwinst : Dankzij de lokalisatiefunctie kunnen hulpdiensten je makkelijk terugvinden. De app geeft je exacte gps coördinaten door en daarna doet hij om de 30 seconden een update van je positie. Je bent aan het wandelen ergens in de bossen en valt zwaar. Men kan je traceren en zien welk hulpvoertuig men moet sturen.

Tevens is er een chatfunctie voor doven, slechthorenden en anderstaligen.

Download HIER de app 112BE. Opgelet : deze app werkt enkel in België !

INSTALLEER HEM NU : DIT KAN LEVENS REDDEN

About the author

%d bloggers liken dit: