Nieuw Bestuursorgaan Wandelsport Vlaanderen vzw

Op zaterdag 09 oktober 2021 had in de gebouwen van Confederatie Bouw Waasland in Sint-Niklaas, de Algemene Vergadering plaats van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Deze vergadering stond volledig in het teken van de verkiezingen aangaande een nieuw bestuursorgaan. Drie bestuursleden hebben nog een mandaat tot eind 2023 : Deflem Frans (Florastappers Gent vzw), Leys Fons (WSC Langdorp vzw), Valenberghs Herman (Wandelclub Tornado vzw)

De 3 gegarandeerde leden, gekozen door hun eigen regio, zijn Dierckx Johan (WSV IVAS Itegem vzw), Timmermans Jos (W.C. Aviat Sint-Truiden vzw), Hostens Lieven (Wandelclub Nieuwpoort vzw).

Er waren nog vijf vacante plaatsen die ingevuld dienden te worden. Na de stemming werden verkozen : Wuestenberg Erwin (W.S.V. De Dragonders Hasselt vzw), Weemaes Luc (Wandelclub De Lachende Klomp vzw), De Brauwer Paul (De Witloofstappers en –trappers), Bulckaen Rik (WSK Marke vzw), Vandenweghe Marleen (’t Wandel Voetje vzw). Twee nieuwe gezichten vervoegen het bestuur, Erwin en Johan.

Na de pauze kwamen de nieuwe federatieteamleden samen voor een eerste kennismaking en een korte vergadering, waarbij ieder team zijn accenten naar voor bracht, die de eerstkomende twee jaar verder dienen uitgewerkt te worden.

Federatieteam Promotie – Federatieteam Clubondersteuning – Federatieteam Kalender

Federatieteam Evenementen – Federatieteam Kwaliteit

About the author

%d bloggers liken dit: