Nooit meer koude voeten tijdens het wandelen

In de collectie van HeatPerformance® vind je voor elke doelgroep een geschikte wandelsok. Voor alle wandelfanaten onder ons heeft het merk de verwarmde sokken HeatPerformance® THIN ontwikkelt. Een geweldige sok met alle eigenschappen die je van een wandelsok mag verwachten, gecombineerd met een ingenieus ingebouwd warmtesysteem. Vanaf nu zijn koude voeten verleden tijd!

Het warmtesysteem

Het warmtesysteem bestaat uit dunne warmtegeleiders die zich rondom de tenen bevinden, dit is vaak de eerste plek waar je voeten koud beginnen te worden. Van daaruit wordt de rest van je voeten opgewarmd. Met één druk op de knop voel je binnen 30 seconden je tenen al heerlijk warm worden.

Krachtige 7.4 V – 2600 mAh batterij

In de hoogste stand gaat de 7.4 – 2600 mAh batterij 3 tot 4 uur mee en in de laagste stand maar liefst 7 tot 8 uur. Een lange dag voor de boeg? Neem dan een extra setje batterijen voor onderweg mee. De batterijen kun je eenvoudig opladen met de dual charger die bij de sokken wordt geleverd, in 4 uur tijd zijn ze weer helemaal vol en klaar voor gebruik.

De bediening

Op het batterijzakje bevindt zich een drukknop waarmee je de warmte intensiteit van de sok eenvoudig kunt instellen. Een keer drukken en je schakelt de laagste warmtestand in, twee keer drukken en je zet hem in de middelste stand, drie keer drukken en de batterijen leveren hun maximale capaciteit tot zo’n 60 graden.

De materiaalmix

De optimale materiaalmix (35% katoen, 35% acryl, 15% nylon, 15% lycra) is zodanig samengesteld dat de sokken de hoge prestaties leveren die je van een wandelsok mag verwachten. De sokken voelen zacht en aangenaam aan, hebben een comfortabele pasvorm en door de sterke materialen zijn ze relatief slijtvast en duurzaam. Bovenal bezitten ze isolerende eigenschappen die je voeten bij elke stap in je wandelschoen warm houden.

Zo zorgt het katoen voor een goede vochtregulerende werking. Acryl is een sterke en zachte synthetische vezel die veel eigenschappen van wol in zicht heeft, maar met als grote voordeel dat acryl niet krimpt of uit rekt. Daarnaast kriebelt deze vezel niet en is hij antibacterieel. Het nylon (ofwel polyamide) heeft als grote voordeel dat het geen vocht opneemt maar juist naar buiten transporteert. De stof is ademend, vormvast, licht elastisch, sterk en slijtvast. Tot slot is er aan de THIN sokken lycra (ook wel elastaan of spandex genoemd) toegevoegd, deze stof is sterk elastisch en zorgt ervoor dat de verwarmde sok als gegoten om je voeten zit.

Prijs: € 129,95.
Waar te koop? Online bij HeatPerformance®

About the author

%d bloggers liken dit: