Breaking News : afhaalpunten poncho’s en rugzakken

Hieronder kan men de afhaalpunten terugvinden van het speciale Limited Edition wandelboekje. Bij voldoende aantal stempels kan men zijn boekje inruilen voor de geschenken. De wandelaar dient te kiezen voor welk gadget hij/zij spaart. Bij 15 stempels ontvangt men een poncho of bij 25 stempels ontvangt men een rugzak.

Vele wandelclubs annuleren de komende weken hun wandeltochten. Als federatie proberen we de verdeelpunten van de gadgets overeind te houden. Vandaag ontvingen we de annulatie van het verdeelpunt bij de Bosdravers Eksel uit Limburg. Als alternatief voorzien we in Limburg een nieuw afhaalmoment op het secretariaat in Hasselt. Dit afhaalmoment is bestemd voor de clubbesturen. Deze roepen we op om zoveel mogelijk de boekjes van hun leden te verzamelen en gebundeld de gadgets te gaan afhalen. Moesten er nog verdeelpunten in het water vallen, zullen we ten gepaste tijde een alternatief voorstel uitwerken en communiceren. De actie zal eindigen zoals eerder aangekondigd op 16/01/2022.

  • Zondag 12/12/2021       WSV De Bosdravers Eksel (L) : Wintertocht : Tocht geannuleerd
  • Zaterdag 18/12/2021 ’t Wandel Voetje (W-VL) : Moezelwijntocht : Tocht zonder catering
  • Zondag 19/12/2021        De Bosgeuzen – Voorkempen Schilde (A) : Donkeredagentocht
  • Zondag 26/12/2021        WSV Egmont Zottegem (O-VL) : Wafelentocht
  • Zondag 26/12/2021        Hanske de Krijger Oudenaarde (O-VL) : Oudenaarde in kerstsfeer : Tocht geannuleerd
  • Zondag 16/01/2022        Wandelclub Tornado Boortmeerbeek (VL-BR) : Wintertocht

Meer info over deze tochten kan men vinden op de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen.

About the author

%d bloggers liken dit: