heatperformance handschoenen

Nooit meer koude handen tijdens het wandelen

Naast verwarmde sokken vind je bij  HeatPerformance® ook een uitgebreid aanbod verwarmde handschoenen. De keuze voor welke handschoen je kiest hangt af van welke wandeling je precies gaat ondernemen en is daarmee heel persoonlijk.  

Wij lichten 3 handschoenen voor je uit: 

  • Verwarmde handschoenen HeatPerformance® ALLROUND 
    • Deze handschoenen zijn ideaal voor die herfstwandeling waarbij het buiten net te guur is. Dankzij de mix van TPU en Neoprene houdt hij de kou optimaal buiten en is hij ook nog eens wind- en waterdicht. Dankzij de fijne grip aan de binnenkant kun je met deze handschoenen ook nog eens alles stevig vasthouden, zoals bijvoorbeeld je wandelstokken. Het ingebouwde warmtesysteem houdt je handen de hele wandeling heerlijk warm, tot maar liefst 6 uur.   
  • Verwarmde handschoenen HeatPerformance® NATURE 
    • Ga je voor comfort én stijl, dan kies je voor deze NATURE handschoenen. Deze verwarmde handschoenen voor dames zijn uitgevoerd in zacht, duurzaam en soepel geitenleer. Je kunt de warmte in 3 standen regelen en je hebt de keuze uit de kleur zwart of cognac.  
  • Verwarmde handschoenen HeatPerformance® CLASSIC 
    • Niets voelt zo puur aan als wandelen in de sneeuw. Voel de verse sneeuw onder je voeten kraken en maak je niet druk om je koude handen. Die heb je namelijk niet! Met deze comfortabele skihandschoenen krijgt de kou geen kans. Uitgevoerd in een hoogwaardige materiaalmix van polyester, nylon en PU-leer en met een heerlijk zachte velvet binnenvoering.  

De verwarmde sokken en handschoenen bestel je heel eenvoudig online bij HeatPerformance.be. Reken op een snelle levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Vanaf nu geniet jij extra van al je wandelingen met heerlijk warme handen en voeten! 

About the author

%d bloggers liken dit: