Word wandelbegeleider

Hou je van wandelen? Wil je er meer over leren? En anderen motiveren om ook te gaan wandelen?  
Lees dan even verder. Want dan is dit iets voor jou!  

Wandelsport Vlaanderen vzw introduceert een gloednieuwe opleiding ‘wandelbegeleider’. Daarin leer je bij over veilig wandelen, wandeltechniek en oefenvormen. Je zal ook je EHBO-kennis opfrissen. Na slechts 1 dag zal je in staat zijn om op een correcte, verantwoorde en vooral leuke manier een wandelgroep te begeleiden.  

Waarom zou ik deze opleiding volgen?

Als bestuurder of vrijwilliger van een wandelclub zal je voortaan mensen op een originele en veilige manier kunnen begeleiden tijdens bijvoorbeeld maandelijkse wandeluurtjes. Nieuwe ideeën en technieken, het zal je wandelclub en de wandelsport enkel ten goede komen. 
Maar ook als je geen lid bent van een wandelclub, kan dit iets voor jou zijn. De opleiding is interessant voor iedere wandelaar. Het biedt kennis voor jezelf, of om te delen met vrienden. Bovendien is het een kans om mensen met dezelfde passie te ontmoeten.

Affiche wandelbegeleider @Wandelsport Vlaanderen

Kostprijs:
40 euro (leden Wandelsport Vlaanderen vzw), 50 euro (niet-leden) 

Data en locaties:  
Donderdag 17/03/2022 – Sport Vlaanderen Gent, Zuiderlaan 14, 9000 Gent 
Zaterdag 26/03/2022 – Sport Vlaanderen Herentals, Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 
Donderdag 21/04/2022 – De Nekker, 2800 Mechelen

Schrijf je nu in via https://forms.gle/TiXTdm1Stipz3V3f9.

About the author

%d bloggers liken dit: