Wandelen wordt met deze deuter tips nog leuker!

Voor wandelen heb je niet zoveel nodig. Met een paar comfortabele wandelschoenen en goed zittende kleding kom je al een heel eind. Maar, er is meer dat het wandelen nóg plezieriger kan maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een comfortabele rugzak voor al je spullen?

Al sinds 1898 staat het Duitse merk deuter voor kwaliteit in rugzakken voor wandelen, fietsen, trekking en meer. Hieronder geven ze jou tips om jouw volgende wandeling fantastisch te maken!

Waarom loop je fijner met een rugzak?

Naast het opbergen van diverse spullen, brengt het dragen van een rugzak veel voordelen met zich mee. Je kan meer spullen kwijt en een rugzak heeft verschillende vakken waardoor je je spullen, zoals snacks, een telefoon en drinkfles goed kan scheiden. Verder verbetert het dragen van een rugzak je houding. Wanneer je het gewicht gelijkmatig over de schouders, heupen en rug verdeelt, vermindert het de kans op het ontwikkelen van rug- of nekklachten.

Hoe kies je een rugzak?

Voor wandelen heb je niet zoveel nodig. Toch is het prettig dat je rugzak genoeg ruimte biedt voor een flesje water, wat snacks en attributen zoals wandelstokken, een kompas of extra kleding. Als je weet wát je wilt meenemen, dan weet je ook hoeveel liter inhoud je zoekt in een tas. Ook zijn voor- en zijvakken, de toegankelijkheid van de tas en ventilatie handige punten om mee te nemen in je zoektocht.

deuter heeft voor iedere wandelaar een rugzak afgestemd op lengte, pasvorm én wensen

deuter’s verschillende formaten rugzakken houden rekening met jouw uitrusting! Als je met de fiets naar kantoor gaat, hecht je wellicht belang aan een lichtgewicht tas en een handig formaat, terwijl een praktische indeling en een hoog draagcomfort belangrijk zijn tijdens een wandeling.

deuter heeft rugzakken van 5 tot 75 liter, zodat je alles kan opbergen wat je nodig hebt voor onderweg. Daarnaast ontwikkelen ze bij deuter rugzakken met diverse features, zoals heupvinnen, een helmhouder en verstelbare ruglengte. Verder heeft deuter rugzakken speciaal voor vrouwen, aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Zelfs kleine fanaten vanaf twee jaar vinden bij deuter een perfecte match!

Tips om jouw wandeling nog plezieriger te maken

  • Jouw rugzak correct afstellen. Het correct afstellen van de rugzak kan het draagplezier vergroten. Wanneer de rugzak is afgesteld, wordt het makkelijker te dragen. Zie hier een stappenplan om jouw rugzak correct af stellen.
  • Zo pak jij je rugzak het beste in! Bij alle activiteiten van, via ferrata beklimmingen tot ski toures tot fietstochten en wandelingen, gaat het niet alleen om wat je inpakt, maar ook om hóe je het inpakt. deuter geeft een aantal handige tips.
  • Onze tips voor een wandelrugzak? Wil je een kleine en lichtgewicht rugzak? Kies dan voor de Speed Lite. Met lekker veel draagcomfort en goede ventilatie kan deze all-rounder perfect mee de bossen, duinen en natuur in van ons mooie land!

En nu ben je er klaar voor! Dus trek snel je wandelschoenen aan, pak je rugzak in en ga lekker naar buiten!

Bekijk het deuter assortiment hier.

About the author

%d bloggers liken dit: