ravenstein winetrail

Ravenstein Winetrail: wandel- en wijntasting event

De Ravenstein Winetrail op zondag 28 augustus is een gezellig wandel- en winetasting georganiseerd door Trailwalk.be in samenwerking met wijndomein Ravenstein uit Wervik.

Wijndomein Ravenstein maakt deel uit van Vintage Heuvelland, dat 19 enthousiaste wijnbouwers groepeert in de Westhoek. Op 28 augustus loodsen we je tijdens de Ravenstein Winetrail dwars door de wijngaarden van het wijndomein. Kies tussen een afstand van 6 en 10 kilometer.

Het parcours kronkelt over 70% onverharde paden langsheen de glooiingen van de Amerikaberg en de provinciale Kruisekewandelroute. Onderweg trakteren we je op prachtige vergezichten over de wijngaarden en de prachtige Leievallei, alsook op enkele proevertjes van de Ravenstein wijnen. Aan de finish kan je nagenieten op het zomerterras met een glaasje wijn naar keuze. Kortom, maak je klaar voor een sportief & gastronomische wandeling. Registreer nu en claim jouw uniek degustatieglas voor de  Ravenstein Winetrail.

Dit event maakt deel uit van Trailwalk.be , met medewerking van stad Wervik

About the author

%d bloggers liken dit: