Eerste Meet & Greet Wandelsport Vlaanderen vzw : een voltreffer

Op zaterdag 01 oktober had in ’t Bau-Huis te Sint-Niklaas de eerste Meet & Greet plaats voor alle wandelclubs aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw.

Naast de Algemene Vergadering, die traditioneel doorgaat op de eerste zaterdag van oktober, hadden we met de federatie een happening voorzien voor al onze clubbestuurders. Het werd een dag vol inspiratie waarbij men kon deelnemen aan een ruim aanbod van workshops. Alsook kreeg men de mogelijkheid om verschillende standhouders te contacteren op een mini-beurs.

Een 400-tal bestuurders hebben genoten van deze eerste editie. Een editie waarbij ook onze eigen Wandelsport Vlaanderen app werd voorgesteld. App die eind oktober operationeel (eerste versie) zal zijn. Tevens kregen de clubs die 25 en 50 jaar bestaan een aandenken geschonken uit de handen van onze voorzitter Lieven. Deze overhandigde ook een cheque aan ons goede doel Pink Ribbon.

We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde Meet & Greet happening. Een groot woord van dank aan de vele helpende handen waaronder het Federatieteam Evenementen, de medewerkers van wandelclub De Lachende Klomp Sint-Niklaas en de vele andere spontane vrijwilligers.

We kijken met zijn allen uit naar de tweede editie op zaterdag 07 oktober 2023.

Geniet van enkele sfeerbeelden.

About the author

%d bloggers liken dit: